Καθημερινά και επίσημα χτενίσματα για κορίτσια

Ψάχνετε εύκολες και εντυπωσιακές ιδέες από παιδικά χτενίσματα, για κορίτσια με μεσαία και μακριά μαλλιά; Σας έχουμε τα καλύτερα κοριτσίστικα hairstyles που θα κάνουν τη μικρή σας να μοιάζει με πριγκίπισσα. Όποια και αν είναι η ηλικία της μικρής σας, το μόνο σίγουρο είναι πως αντιδρά με τον τρόπο της όταν έρχεται η ώρα να τη χτενίσετε είτε επειδή έχει το δικό της γούστο και δεν της αρέσει το χτένισμα που της κάνετε συνήθως, είτε επειδή βαριέται την όλη διαδικασία. Υπάρχουν όμως μερικές εξαιρετικές προτάσεις με καθημερινά, αλλά και επίσημα κοριτσίστικα χτενίσματα, που σίγουρα θα λατρέψει και θα περιμένει πώς και πώς να της τα κάνετε για να πάει στο σχολείο ή σε κάποια βάφτιση και γάμο!

Η πιο δύσκολη επιλογή που έχετε να κάνετε σχετικά με το χτένισμα της κόρης σας αφορά την καθημερινότητά της και πιο συγκεκριμένα το σχολείο. Έχετε περιορισμένο χρόνο για να της φτιάξετε τα μαλλάκια της και ειδικά το πρωί, πάντα υπάρχει η γκρίνια "όχι έτσι, μη αυτό, με πονάς, άσε με κλπ". Μπορείτε όμως να τις φτιάξετε έναν υπέροχο ψηλό κότσο, ατημέλητο ή στυλιζαρισμένο, ανάλογα τι προτιμάει και να χρησιμοποιήσετε μια όμορφη κορδέλα ή φιογκάκια για να κάνετε το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό. Οι κοτσίδες είναι αυτές που θα τη βοηθήσουν όμως να μην πέφτουν τα μαλλάκια στο πρόσωπό της, ενώ θα διατηρηθεί και το hairstyle της μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι. Δοκιμάστε πολλά διαφορετικά στυλ ακόμη και αν έχει μεσαία μαλλιά.









 





Παιδικά χτενίσματα για κορίτσια για γάμο και βάφτιση

Τώρα επειδή τα χτενίσματα δεν είναι μόνο για τις καθημερινές σας βόλτες και το σχολείο, μιας και έχουμε και υποχρεώσεις όπως γάμους και βαφτίσια, η καλύτερη λύση, που πλέον διαλέγουμε και εμείς είναι οι πλεξούδες. Υπάρχει μια τεράστια γκάμα για να επιλέξετε, από πλεξούδες καταρράκτη, ψαροκόκαλο, ολλανδικές και τόσες άλλες, με τις οποίες μπορείτε να παίξετε και να δημιουργήσετε ένα haistyle για κοντά, μεσαία, αλλά φυσικά και μακριά μαλλιά. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά όμορφα αξεσουάρ μαλλιών, όπως πολύχρωμα λαστιχάκια, κορδέλες και τσιμπιδάκια, τα οποία θα κάνουν το look ενός κοριτσιού πολύ κομψό και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της, ενώ ταυτόχρονα θα σε επαινούν όλοι για τη δημιουργία σας. Μπορείτε να τα μαζέψετε μια κοτσίδα στο πλάι, να της πιάσετε τα μισά μαλλιά ή να τα πιάσετε πίσω χιαστί με πλεξούδες. Βάλτε τη μικρή σας να διαλέξει και ξεκινήστε να φτιάχνετε τα μαλλιά της!















Πηγή: www.ediva.gr